• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Lokomotiv Moskova-Beşiktaş saat kaçta, hangi kanalda? Maç analiz. 22.10.2015

Lokomotiv Moskova-Beşiktaş saat kaçta, hangi kanalda?  Maç analiz. 22.10.2015

Lokomotiv Moskova-Beşiktaş saat kaçta, hangi kanalda?  Maç analiz. 22.10.2015

Uefa Avrupa Ligi heyecanı doruk noktasına ulaşıyor! Kara Kartal 3 puan için Rusya deplasmanında! Beşiktaş'ın eski göz bebeği Manuel Fernandes arkadaşlarına karşı oynayacak. Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu üçüncü maçında bugün Lokomotiv Moskova deplasmanına konuk olacak. Lokomotiv Moskova – Beşiktaş maç analiz. Lokomotiv Moskova – Beşiktaş hangi kanalda? Saat kaçta? Takımların son durumu.

Lokomotiv Moskova – Beşiktaş maç analizi

Beşiktaş 3 puan parolasıyla Rusya deplasmanına çıkacak. Otoriteler Kara Kartal'ın bu maçtan rahatlıkla 3 puan alabileceğini belirtiyorlar. Rusya otoriteleri ise maçın gollü geçebileceği ymnünde görüş bildirdiler.

Siyah-beyazlı takım Moskova’da Avrupa kupaları tarihinde 181. maçına çıkacak. Lokomotiv Moskova – Beşiktaş maçı Tivibu Spor kanalından şifreli olarak yayınlanacak. Karşılaşma 20.00’de başlayacak.

Şenol Güneş ve öğrencileri, Avrupa Ligi H Grubu’nda üçüncü sınavında grup liderliğini ele geçirmek için Lokomotiv Moskova karşısında ter dökecek. Eğer Beşiktaş Moskova’da galibiyetle sahadan ayrılırsa gruptan çıkma adına büyük bir şansı da cebine koyacak. 56 yıldır devam eden Avrupa serüveninde 180 maç yapan Beşiktaş, bu maçlarda 67 galibiyet alırken, 78 kere de rakiplerine boyun eğdi. Siyah-beyazlılar 34 maçta da rakipleriyle yenişemedi berabere kaldı.

180 maçta attığı gol sayısı 226 olan siyah-beyazlılar, kendi kalesinde ise 255 gol gördü. Avrupa’da 180 maçı geride bırakan Karakartal, bu maçlara ilave olarak tarihinde 2 karşılaşmada da hükmen galip gelmişti. Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda 1958-1959 sezonunda Yunanistan’ın Olympiakos, 1986-1987 sezonunda da Kıbrıs Rum kesiminin APOEL takımlarının sahaya çıkmamaları üzerine hükmen galip ilan edilen Beşiktaş maç yapmadan turu geçen taraf olmuştu. Apoel takımı bu olaydan sonra 2 sene Avrupa kupalarından men cezası almıştı.

Habermark Spor Servisi